joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antrenorul lui Victor Cornea, mesaj acid: „Manager îi este Andreea Bălan”

Cântăreața și jucătorul de tenis formează un cuplu inseparabil, fiind prezenți împreună peste tot

Victor Cornea a fost ironizat cu privire la presupusa antrenare pe terenul de tenis de către Andreea Bălan, partenera sa celebră. Jucătorul de tenis a reacționat, explicând cât de valoroasă este prezența vedetei alături de el în timpul meciurilor importante și cât de benefică este pentru el susținerea acesteia, potrivit Libertatea.

De câteva luni, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, care recent a obținut cea mai semnificativă performanță din cariera sa în cadrul turneului de Grand Slam, Australian Open 2024. Cântăreața și jucătorul de tenis formează un cuplu inseparabil, fiind prezenți împreună la diverse evenimente mondene, iar Andreea îl însoțește pe teren chiar și la turneele de tenis la care participă partenerul ei. Fanii au remarcat că ea îl acompaniază inclusiv în destinații îndepărtate, recent fiind în Australia, iar unii au comentat ironic că ea pare să îl antreneze.

„Cu cât îl urmărește Andreea la turnee, cred că i-a devenit antrenor personal” și „Dar nu mai merge la muncă?”, au scris unii urmăritori ai celor doi pe rețelele de socializare. Ulterior, și antrenorul Marius Vecerdea a făcut o remarcă ironică la adresa Andreei Bălan. ”Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a transmis el. În replică, Victor Cornea a postat pe InstaStory o poză cu mesajul „Adresează-mi o întrebare”, unde cei care îl urmăresc i-au putut pune întrebări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a dezvăluit, după curiozitatea unui fan, cine îi este antrenor cu adevărat și a recunoscut că prezența Andreei Bălan reprezintă un imens bonus emoțional pentru el. Acum, Cornea lucrează cu antrenorul Andrei Cociașu. „El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon, și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine“, a mai spus Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost recent ținta unor critici pe Instagram, unde o femeie i-a sugerat artistei să îi permită iubitului să se concentreze mai mult asupra vieții profesionale, mai ales în contextul turneelor de tenis. „Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, artista a subliniat că sprijinul său este esențial pentru ca Victor să se simtă puternic și să ofere performanțe remarcabile pe teren.

A adăugat că susținerea din partea familiei este crucială într-un mediu atât de competitiv precum cel al tenisului, iar prezența ei la evenimente sportive reprezintă un gest de iubire și sprijin necondiționat. „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

Politica