luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident pe DN 7. O persoană, transportată la spital

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe DN 7, în localitatea Câineni, la km 230 + 900 m, în urma căruia, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgoviște a ajuns la spital. Șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un parapet metalic.

”La data de 18 decembrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, soldat cu victime.Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, în localitatea Câineni, la km 230 + 900 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un parapet metalic. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

spot_img
spot_img

Politica