joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Penultima etapă a Campionatelor Naționale de Îndemânare Auto și Super Slalom, la Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă și duminică (26-27 august) se desfășoară la Râmnicu Vâlcea penultima etapă a Campionatelor Naționale  de Îndemânare Auto, Super Slalom și Vehicule Electrice. Evenimentul este organizat de GT Auto Club Sportiv, în parteneriat cu Shopping City și Primăria Râmnicu Vâlcea.

Potrivit anunțului făcut de Primăria Râmnicu Vâlcea, “evenimentul se adresează pasionaților de motorsport, piloți debutanți, juniori cu vârsta între 8 și 18 ani, celor experimentați (CNSS), piloților cu mașini electrice și, nu în ultimul rând, frumoaselor participări feminine (grupa Femina).”
Concursul se va desfășura la mall-ul din zona de nord a Râmnicului, în porțiunea dintre centrul comercial și râul Olt, pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 26 august, este zi dedicată antrenamentelor libere cronometrate, în intervalul orar 11.00-20.00. Duminică, 27 august, de la ora 10.00, are loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, prima începând cu ora 13:00. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 27 august, în jurul orei 19:30.

Politica