luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Motociclist rănit, dus de SMURD la CPU Brezoi, după un accident pe Valea Oltului

Joi, 27 iulie, încă un accident a avut loc pe Valea Oltului, pe raza comunei vâlcene Racovița. O autoutilitară și o motocicletă au fost implicate, motociclistul fiind rănit și transportat la spital.

“Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări , s-a stabilit că s-ar fi produs o coliziune între 2 autoturisme, o autoutilitară și o motocicletă pe DN 7, în localitatea Racovița. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului de motocicletă, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, comunică IPJ Vâlcea.

“Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urmă cu câteva minute la un accident rutier produs în localitatea Racovița, pe DN7, în punctul Tuțulesti.  În accident au fost implicate o motocicletă și o dubă. În urma accidentului a rezultat o singură persoană accidentată. În urma producerii accidentului, motociclistul a suferit leziuni, motiv pentru care  acesta a fost transportat la CPU (Centrul pentru Primiri Urgențe – n.r.) Brezoi de către echipajul SMURD”, arată și ISU Vâlcea. *Fotografie din arhivă

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica