luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Conducerea clubului SCM Craiova, făcută praf de Adriana Ungureanu: „Promovare zero. Parcă ar vrea să nu mai calce nimeni în sală”

Adriana Ungureanu a făcut praf conducerea clubului SCM Craiova. Din poziția de consilier local, dar și cu sufletul alături de sporturile de sală din Bănie, aceasta a ținut să sublinieze eșecul departamentului de imagine de la SCM, care nu reușește să strângă lumea la Sala Polivalentă. Totodată, în ședința de Consiliu Local ce a avut loc joi dimineața, reprezentanta PNL a spus că și-ar dori să vadă mai mulți elevi la meciurile echipelor de volei.

Vreau să văd și eu un program prin care conducerea SCM va promova meciurile care au loc în sala polivalentă. De atâția ani, de când funcționează acest club, nu am văzut o clasă de la Liceul Nicolae Titulescu să vină la meciurile de volei. Absolut niciuna. Nici măcar 10 copii nu au venit. E adevărat, vă spun eu. Nici măcar clasa de volei nu a venit la meciurile echipei de volei masculin. Nu mai vorbesc de volei feminin. Promovare zero la acest club și cred că este o rea intenție, de parcă ar vrea să nu mai calce nimeni în această sală.

Echipele nostre au luat numai jucători obosiți, care s-au accidentat după o etapă sau la antrenamente. Cred că promovarea sportului în Sala Polivalentă este primul lucru la care trebuie să se gândească șefii clubului, în această perioadă. Pe lângă că au fost goniți sponsori și toți cei care erau iubitori de sport, vreau să vedem 100 de copii că vin din școlile din Craiova, la fiecare meci, măcar 100. Sunt de acord că voleiul masculin va pierde, acum, și din cei 150 de oameni care veneau la sală pentru Lică. Nu vor mai veni nici acei 150. Măcar să facem ceva să atragem la sală tineretul. Vreau să văd și eu ce se schimbă în bine, din septembrie, când începe campionatul”, a spus Adriana Ungureanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voleibalist nou la SCM Craiova

La scurt timp după reacția Adrianei Ungureanu, SCM Craiova a anunțat încă un transfer. Mutarea a fost realizată chiar la echipa de volei masculin.

Sport Club Municipal Craiova a ajuns la un acord cu voleibalistul Juan Ignacio Finoli. În vârstă de 31 de ani, Finoli măsoară 1,89 m și este pregătit de o nouă provocare în Cetatea Băniei. Postul său din teren este de ridicător. În cariera sa, experimentatul jucător a evoluat în Italia pentru formațiile Emma Villas Aubay Siena, Olimpia Pallavolo Bergamo, Volley Catania. În Germania a jucat pentru Volleyball Bisons Bühl. De asemenea, a mai bifat o experiență în Belgia, la VC Greenyard Maaseik, iar în țara natală sunt în trecute în CV-ul său 5 echipe: La Unión de Formosa, Buenos Aires Unidos, Bolívar Voley, UNTREF Vóley și Gigantes del Sur. Îi urăm mult succes în tricoul alb-albastru”, a fost anunțul clubului din Bănie.

Nu a fost prima dată când conducerea SCM Craiova este criticată dur de Adriana Ungureanu. În primăvară, șefii clubului erau trași la răspundere pentru felul în care gestionează un buget considerat de multă lume drept nejustificat.

„Pentru secția handbal feminin s-a stabilit un buget de 5.456.500 de lei. La Sală s-a creat un întreg serviciu de marketing care să aducă oamenii al sală. Păi nu poți să aduci oamenii la sală când nu știe nimeni că la ora 18:00 este meci. Degeaba punem noi pe Facebook, să vadă doar prietenii clubului SCM Craiova. Vreau să vă amintesc faptul că, în momentul în care Craiova a câștigat Cupa EHF, a fost un buget de 700.000 de euro. Nu spun că prețurile nu au evoluat. Dar în ultimii 5 ani, cu un buget foarte mare, am adus toate căzăturile, toate accidentatele. Sincer, eu sunt un om de sport. Am renunțat pentru că mi s-a spus că nu trebuia să fac poze cu galeria pe care am format-o. Nu înțeleg de ce se bagă banii craiovenilor în acest club, dacă nu e nicio performanță”, declara Adriana Ungureanu, în primăvara acestui an.

foto: Facebook/SCM Craiova

spot_img
spot_img

Politica