luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Experții în jocurile de cazinou au parte de succes de fiecare dată când joacă?

La nivel global, procentul celor care se bucură de succes pe platformele iGaming și în cazinourile terestre este de 13.5%. Acești jucători pot fi considerați experți, sfaturile lor reprezentând o sursă de inspirație pentru începătorii și jucătorii obișnuiți de cazino. Cu toate, acestea, de-a lungul timpului, succesul la cazinou a fost obținut de unii jucători fără experiență.

Unii dintre acesteia au profitat de ofertele casino rotiri gratuite și au ajuns direct pe lista cu cele mai importante câștiguri obținute la sloturile Mega Fortune sau Mega Moolah. Însă, astfel de cazuri reprezintă o excepție, pentru că, așa cum au recunoscut până și experții în jocurile de cazinou, o astfel de activitate trebuie să aibă ca obiectiv exclusiv, distracția!

Care sunt secretele experților în jocurile de cazinou?

Principalul aspect de care trebuie să țină cont un jucător este avantajul platformei iGaming – toți operatorii de jocuri de noroc setează un procent din pariurile plasate de membrii cazinolui care să le revină, indiferent de joc. Pentru a afla care este valoarea acestui procent pentru fiecare joc trebuie consultat RTP-ul joclui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De exemplu, un RTP de 97.5%, înseamnă că 2.5% din sumele pariate de jucător vor intra în contul cazinoului, jucătorul având 97.5% șanse de a câștiga înapoi suma pariată. Experții din această nișă recomandă selectarea acelor jocuri care au un RTP cât mai apropiat de 99.9% – în acest fel, jucătorul își poate recupera (teoretic) o sumă cât mai mare din ceea ce pariază.

Jucătorii care își propun să obțină mai mult decât distracție pe o platformă iGaming trebuie să știe că opțiunea cea mai avantajoasă este cea a jocurilor în care își pot valorifica abilitățile. De exemplu, jocurile de cărți, precum poker-ul RNG și video poker-ul oferă cele mai ridicate șanse jucătorilor care le joacă pe bani reali – 70% aptiudinile jucătorului și 30% noroc.

De asemenea, blackjack-ul sau baccarat-ul de la mesele live din cele mai bune cazinouri noi online, le oferă jucătorilor posibilitatea de a avea parte de rezultate bazate pe abilitățile lor. Proporția între aptitudinile și cunoștințele jucătorului și noroc este de 30% la 70%. De aceea, câștigurile în bani reali sunt obținute mai des de către jucătorii care aleg jocuri de cărți în comparație cu video sloturi.

Și, dacă tot vorbim despre păcănele, experții știu că nu există sloturi “hot” sau “cold” pentru că șansele de câștig sunt aceleași indiferent de cât de populare sunt anumite jocuri ca la aparate în comparație cu altele. Experții recomandă alegerea jackpot-urilor progresive la care nu sunt impuse mize maxime pentru a participa – de exemplu, unele dintre cele mai avantajoase pacanele cu câștig progresiv sunt cele de la Amusnet Interactive (4 jackpot-uri diferite de câștigat).

Ce părere au experții de cazinou despre politica de bonusuri a operatorilor de jocuri de noroc?

În realitate, bonificațiile oferite de platformele iGaming sunt concepute în favoarea operatorilor de jocuri de noroc. De aceea, jucătorul trebuie să știe care sunt bonusurile ce le oferă un avantaj real – de exemplu, recompensele care nu implică constituirea unor depozite și nici rularea bonusurilor sau a câștigurilor obținute dintr-o bonificație cu rotiri gratuite.

Trebuie menționat faptul că bonusurile cu un interval de rulaj limitat (24-48 ore) nu sunt avantajoase pentru jucători, mai ales dacă trebuie rulată în același timp bonusul și depozitul. În plus, bonusurile cu un rulaj mare (peste 30x) nu sunt benefice pentru un jucător – experții recomandă bonificatiile cu un rulaj mic (5x sau 10x) chiar dacă suma primită ca bonus nu este foarte mare. Mai degrabă încasezi un bonus mic cu un rulaj mic decât unul imens cu un rulaj ridicat!

Politica