miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoț prins după ce a furat de la o casă de pariuri

Un bărbat de 50 de ani, din orașul Baia de Aramă a fost reținut de polițiști după ce a pătruns într-o agenție de pariuri sportive din orașul Baia de Aramă și ar fi sustras din seiful unității suma de 21.425 de lei.

”La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă au fost sesizați de o femeie de 28 de ani, din comuna Ponoarele cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui punct de lucru din orașul Baia de Aramă și ar fi sustras din seiful unității suma de 21.425 de lei”, potrivit IPJ Mehedinți.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Poliției oraș Baia de Aramă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea furtului, un bărbat de 50 de ani, din orașul Baia de Aramă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Politica