vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi, contre cu președintele de la FCU Craiova: „Nu am Bacalaureatul, dar nu-as așa prost”

Mirel Rădoi a vorbit despre Marcel Pușcaș și i-a dat acestuia o replică destul de dură, dar fără să îl insulte. Președintele de la FCU Craiova l-a criticat pe fostul selecționer de fiecare dată când a avut ocazia. El s-a legat chiar și de faptul că antrenorul nu are Bacalaureatul.

Tehnicianul explică faptul că este deschis să aibă un dialog cu Marcel Pușcaș, Mirel Rădoi susține că angajatul lui Adrian Mititelu îl evită. Totodată, președintele alb-albaștrilor i-a lăsat impresia lui Rădoi că nu ar avea nici cea mai mică putere de decizie la FCU Craiova, în ciuda funcției pe care o ocupă.

Nu decide nimic, nu face nimic la clubul ăla. Adrian Mititelu junior și Adrian Mititelu senior se dezic de declarațiile lui. Deci el e acolo … Bine, lucrurile astea mi le poate spune față în față. Dar am fost la un meci al Craiovei și s-a ascuns prin lojă pe acolo. Eu m-am dus la el, dar a fugit dintr-o lojă în alta. Aș fi vrut să-l întreb de unde atâta înverșunare față de mine. Și dacă o are, să o discutăm, să-i arăt că, deși nu am Bacalaureatul, nu-as așa prost cum crede el și să-i explic anumite lucruri. E ușor de făcut o discuție, dar trebuie să fie ambele persoane de față, pentru că, altfel, și eu pot să zic o grămadă de lucruri. Că dacă nu-l place copilul lui și-a zis că nu vrea să-l mai vadă, și eu pot să-l cataloghez în o mie și una de feluri”, a spus Mirel Rădoi într-o ediție specială a podcastului „Profu’ de sport”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica