Tânăr electrocutat la Combinatul de Celuloză

Accident de muncă la Combinatul de Celuloză și Hârtie din Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 25 ani, angajat al combinatului, s-a electrocutat. A fost dus la spital.

„La data de 06 iunie a.c., ora 07.23, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru.La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Birourilor Ordine Publică și Investigații Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.”- IPJ MehedințiȘi ITM a deschis o anchetă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Varşovia va găzdui Supercupa UEFA din 2024

Supercupa Europei din 2024 va avea loc la 14...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...

Doi urși, surprinși într-o comună. Au încercat să sară gardul

Oamenii au fost avertizați prin intermediul aplicației RO-Alert În seara...

Monica Macovei, trimisă în judecată pentru că a lovit cu mașina un motociclist

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost trimisă...