sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr electrocutat la Combinatul de Celuloză

Accident de muncă la Combinatul de Celuloză și Hârtie din Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 25 ani, angajat al combinatului, s-a electrocutat. A fost dus la spital.

„La data de 06 iunie a.c., ora 07.23, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru.La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Birourilor Ordine Publică și Investigații Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.”- IPJ MehedințiȘi ITM a deschis o anchetă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica