vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Summer Film și Mediteranean Festival, în curând la Slatina

Evenimentele culturale de vară, continuă în Slatina. De data aceasta, cu un festival de film și unul culinar.

Weekendul viitor, 9-11 iunie, slătinenii sunt așteptați, în Parcul Tineretului, la proiecții de film în aer liber, în cadrul Slatina Summer Film.
În aceeași perioadă se va organiza și un festival gastronomic, în cadrul căruia vor fi gătite live, de bucătari cu experiență, preparate din Italia, Turcia și Grecia.

„Atunci când mâncarea Mediteraneană și cea Turcească își dau întâlnire în același loc, crează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi. Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai larga de fructe de mare, dulciuri turcești si preparate specifice bucătăriei turcești, vine in orașul tău! Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomică mediteraneană live, senzațională unde vedeta va fi: ‘King Crab’,’alături de preparate precum: creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto mișto, creveți în sos de unt și usturoi, lobster, raci, și multe altele… Iar pentru iubitorii de dulciuri și juniori avem pregătite: plăcinte turcești preparate live, baklavale (cea mai variată gamă), tantuni, înghețată turcească. Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi kofte, cotlet de berbecuț la grătar, adana kebab, frigărui de pui/vită la grătar, șiș kebab… Și multe alte surprize ce așteaptă să fie descoperite”, au spus organizatorii festivalului, pe pagina de facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atmosfera va fi întreținută de DJ pe tot parcursul evenimentului.

Politica