sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sindicaliștii CEO nu se dau bătuți: „Noi ne vom câștiga dreptatea”

Angajații Complexului Energetic Oltenia nu traversează o perioadă prea bună, iar liderii de sindicat fac apel la unitate. Manu Tomescu, liderul Sindicatului Energia Rovinari, continuă să își încurajeze colegii. El le transmite acestora că, în cele din urmă, își vor putea face dreptate, în ciuda sistemului care nu este tocmai de partea lor.

Manu Tomescu spune că lupta pentru punerea în aplicare, așa cum își doresc, a legii nr.197/2021, care reduce vârsta de pensionare cu 13 ani, va trebui dusă până la capăt.

Stimați colegi, desigur că și eu mi-aș fi dorit să nu dureze atât de mult, să nu ni se pună atât de multe piedici, și mai ales să fim susținuți în această luptă de marea majoritate a beneficiarilor acestei legi, însă aceasta este situația și starea de fapt în care ne aflăm!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă asigur că lupta noastră, a celor care ne luptăm cu adevărat pentru legea nr.197, va fi o luptă dusă până la final, și pe toate căile posibile ce ni le permite legea!

Știu că SISTEMUL continuă să caute și să găsească tot felul de motive pentru a ne pune piedici în recunoașterea acestui drept, dar vă asigur că dacă vom fi uniți și hotărâți, noi ne vom câștiga DREPTATEA în fața acestui SISTEM DIABOLIC!”, a scris Manu Tomescu, pe Facebook.

Politica