Sindicaliștii CEO nu se dau bătuți: „Noi ne vom câștiga dreptatea”

Angajații Complexului Energetic Oltenia nu traversează o perioadă prea bună, iar liderii de sindicat fac apel la unitate. Manu Tomescu, liderul Sindicatului Energia Rovinari, continuă să își încurajeze colegii. El le transmite acestora că, în cele din urmă, își vor putea face dreptate, în ciuda sistemului care nu este tocmai de partea lor.

Manu Tomescu spune că lupta pentru punerea în aplicare, așa cum își doresc, a legii nr.197/2021, care reduce vârsta de pensionare cu 13 ani, va trebui dusă până la capăt.

Stimați colegi, desigur că și eu mi-aș fi dorit să nu dureze atât de mult, să nu ni se pună atât de multe piedici, și mai ales să fim susținuți în această luptă de marea majoritate a beneficiarilor acestei legi, însă aceasta este situația și starea de fapt în care ne aflăm!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă asigur că lupta noastră, a celor care ne luptăm cu adevărat pentru legea nr.197, va fi o luptă dusă până la final, și pe toate căile posibile ce ni le permite legea!

Știu că SISTEMUL continuă să caute și să găsească tot felul de motive pentru a ne pune piedici în recunoașterea acestui drept, dar vă asigur că dacă vom fi uniți și hotărâți, noi ne vom câștiga DREPTATEA în fața acestui SISTEM DIABOLIC!”, a scris Manu Tomescu, pe Facebook.

Populare

Recomandări

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...

România a depășit 11.000 de cazuri noi de Covid

De la sub 500 de cazuri noi raportate pe...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...