joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șofer fără permis, urmărit în trafic de polițiștii gorjeni

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Poiana Mare, județul Dolj, le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor gorjeni. Acesta s-a urcat la volanul unei mașini, iar pe DN 6B Stoina, când a dat de oamenii legii, doljeanul nu a oprit la semnalul agenților. Astfel, el a fost urmărit pe o distanță de 1,5 kilometri.

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 6B Stoina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, ce se deplasa din direcția Crușeț-Căpreni. Întrucât autoturismul nu a oprit la semnal, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe o distanță de circa 1,5 kilometri. Polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Poiana Mare, județul Dolj, iar acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica