sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandru Mitriță: „Da, am semnat cu Craiova. Am venit să câștig campionatul”

CSU Craiova a dat lovitura. Alex Mitriță s-a întors în România și a semnat un contract valabil până în 2026, cu formația antrenată de Eugen Neagoe: „Da, am semnat cu Craiova. Am semnat un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia și sunt foarte bucuros că am făcut această alegere”, a declarat Alexandru Mitriță.

Alexandru Mitriță s-a întors în Bănie cu gânduri mari. Mijlocașul vrea să îl facă pe Rotaru campion și să ducă CSU Craiova în grupele cupelor europene. El nu crede că revenirea în țară este un pas în spate, ținând cont de faptul că va fi mai aproape și de echipa națională.

„Nu, alegerea aș fi făcut-o de anul trecut. Am fost foarte aproape să vin de anul trecut, nu s-a putut, dar anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu, de ce? (n.r. Este un pas înapoi?) Nu este niciun pas înapoi. Sezonul ăsta tragem tare să nu mai facem greșeala din acest an, să nu ne calificăm în Europa, și cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Cu siguranță.

De asta am si venit (n.r. să câștig campionatul). Această echipă merită, acest oraș merită să se bată la un campionat, să câștige iarăși un trofeu și m-aș bucura tare mult să pun piciorul la acest lucru”, a mai spus Mitriță.

Foto: Captură Digi Sport

Politica