luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei cățeluși, abandonați pe marginea drumului

Trei cățeluși, în vârstă de 3-4 zile, au fost abandonați sâmbătă, 20 mai, de către un bărbat. Acesta a fost văzut de camerele de supraveghere în timp ce-i lăsa pe micuți în dreptul unei locuințe.

„Sâmbătă, 20 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în dreptul unui imobil situat pe strada Jiului, din municipiul Târgu Jiu au fost găsiți trei pui de câine, de rasă comună, a căror vârstă este de aproximativ 3-4 zile.

În urma vizualizării unor camere de supraveghere amplasate în zonă, în imagini se observă un bărbat care se deplasează cu un ATV până în dreptul imobilului respectiv, iar acolo îi abandonează pe cei trei cățeluși.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Facem apel la cetățeni să ne sprijine în identificarea bărbatului care i-a abandonat pe cei trei pui de câine, pentru a putea fi tras la răspundere penală, în conformitate cu prevederile Legii 204/2005 privind protecția animalelor.

Reamintim cetățenilor că alungarea/abandonarea animalelor a căror existență depinde de îngrijirea omului constituie infracțiune și este pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă penală și confiscarea câinilor”, potrivit IPJ Gorj.

Politica