duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doi bărbați au fost găsiți spânzurați


Doi bărbați au fost găsiți spânzurați, luni dimineață, de polițiștii gorjeni. Primul este un bărbat de 31 de ani, din comuna Drăguțești care s-a spânzurat în anexa gospodăriei.

”La data de 22 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, vecina sa și-a găsit ginerele spânzurat. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în noaptea de 21/22 mai a.c., un bărbat de 31 de ani, din comuna Drăguțești s-a spânzurat în anexa gospodăriei, fără a se cunoaște motivul”, anunță IPJ Gorj.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, din orașul Tismana a fost găsit spânzurat de un fag în pădurea satului Sohodol

”La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de către un bărbat, din orașul Tismana despre faptul că fiul său s-a spânzurat în pădure. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 28 de ani, din orașul Tismana spânzurat de un fag în pădurea satului Sohodol”, spun polițiștii.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

spot_img
spot_img

Politica