Sorin Grindeanu vrea să fie desființat ministerul condus de Gabriela Firea

Două ministere ar putea dispărea din Guvernul Ciolacu. Liderii PSD au pus gând rău ministerului Familiei, condus de Gabriela Firea și ministerului Turismului condus de Daniel Cadariu.

„Susțin o reducere a numărului de ministere. Eu am șapte secretari de stat la Transporturi, e mult. Dacă tot vorbim de ordonanță cu reduceri, să începem și de la reduceri de ministere, nu doar secretari de stat. Știu foarte bine cum s-a făcut această hartă a secretarilor de stat, de am ajuns să avem 200 acum. Nu văd de ce am avea un ministeru al Antreprenoriatului, Turismului, când poate funcționa foarte bine așa cum a funcționat în Ministerul Economiei.

De asemenea, mi se pare foarte mult să existe un minister separat Familie, Tineret, poate exista Familie Tineret și Sport. Îmi voi susține punctul acesta de vedere zilele următoare la posibilele negocieri”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că a căzut de acord cu premierul Nicolae Ciucă să încerce să creioneze viitorul Guvern în funcţie de persoane, nu de posturi, astfel ca la ministere să ajungă „oamenii cei mai competenți”.

Acesta a precizat că deși există un acord semnat privind rotativa guvernamentală este timp pentru schimbări și poartă în continuare discuții cu premierul Nicolae Ciucă și liderul UDMR, Kelemen Hunor. „Categoric se întâmplă până pe data de 1 iunie”, a mai spus președintele PSD.

Foto:Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse

Populare

Recomandări

Sorin Cârțu așteaptă ca Dinamo să retrogradeze, din nou

Dinamo București nu reușește să își revină, chiar dacă...

Accident în Mehedinți. Un copil, între răniți

În urmă cu puțin timp a avut loc un...

Mariah Carey a fost detronată. „All I Want for Christmas is You” a pierdut primul loc din topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu...

Prins de polițiști când conducea fără permis

Un bărbat de 66 de ani din comuna Moțăței,...