vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hagi nici nu vrea să audă de o înțelegere între Becali și Rotaru: „Nu-mi plac lucrurile astea”

Gigi Becali a dezvăluit un schimb de replici pe care l-a avut cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB i-a transmis omologului său din Bănie că pot să se ajute reciproc, dacă vor câștiga în următoarea etapă. În viziunea finanțatorului roș-albaștrilor, FCSB ar fi campioană, Farul pe locul 2 și CSU Craiova pe ultima poziție de podium. Astfel, CFR Cluj ar fi scoasă din ecuație.

Gică Hagi spune că nu vrea să discute despre o eventuală înțelegere între cei doi patroni. Antrenorul de la Farul vrea să își vadă de treaba lui și să își pregătească elevii cât mai bine, pentru meciurile rămase în play-off.

Pentru mine, nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa și nu sunt conducător. Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul, pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine și că noi depindem de noi”, a declarat Gică Hagi, citat de Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica