vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mihai Rotaru e alături de Andrei Ivan: „Suntem o familie, așa cum a fost Craiova Maxima”

Andrei Ivan este demoralizat după ce a ratat un penalty în meciul cu FCSB. Majoritatea suporterilor l-au criticat pe atacant după acel meci. Acum, Mihai Rotaru a dezvăluit că nu a vrut să vorbească, după meci, cu fotbalistul. Totuși, Ivan i-a dat mesaj, la ora 2:00 noaptea, omului de afaceri.

Șefii clubului din Bănie îi sunt alături lui Andrei Ivan. Atacantul are nevoie de susținere și Mihai Rotaru este conștient de acest lucru. Chiar dacă și el este foarte dezamăgit, patronul alb-albaștrilor îi încurajează pe jucători să ridice capul și să lupte până la final.

Au fost sentimentele lui. Mi-a dat mesaj pe la 2 noaptea, nu am vorbit cu el după meci, și mi-a zis: nea Mihai, îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume, mă simt neputincios, în acest moment, nu știu ce să fac. Noi avem datoria ca și club să sprijinim oamenii care sunt lângă noi, pentru că suntem o familie, așa cum a fost Craiova Maximă. Și noi trebuie să-l sprijinim pe Andrei, este un jucător fabulos, un jucător foarte bun, care are o perspectivă bună, pentru că încă este tânăr.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să fim alături de ei când e greu. După aceea, cum îi sprijinim și care sunt acțiunile noastre pentru a-i face să fie mai buni, poate fi și o acțiune coercitivă. Nu să pedepsești un jucător când ratează penalty. Clar că presiunea cea mai mare pe el sunt cei 30.000 de oameni care au rămas înmărmuriți. Eu am simțit-o în străfundurile mele. Nu trageți concluzia că noi doar îi mângâiem pe cap, este o greșeală”, a explicat Rotaru, la DigiSport.

Politica