joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Al doilea atac armat în Serbia. Un tânăr a ucis opt oameni și a rănit alți 13

Cel puţin opt persoane au fost ucise şi 13 rănite într-un atac armat în apropiere de orașul Mladenovaci, 60 de kilometri sud de Belgrad, la doar o zi după atacul armat de la şcoala „Vladislav Ribnikar” în urma căruia au murit nouă oameni, scriu publicațiile sârbe Blic și Telegraf.

Potrivit presei sârbe, atacatorul de 21 de ani a fost prins și reținut de poliție. Uroş B., care a fost căutat de sute de poliţişti toată noaptea, a fost găsit vineri dimineaţa în Kragujevac, la circa 60 de kilometri depărtare de locul faptei.

Atacul armat a avut loc joi seară, 4 mai, după ora locală 23.00. După o ceartă petrecută noaptea târziu în curtea unei școli de lângă Mladenovac, la 42 km sud de Belgrad, suspectul s-a întors cu o pușcă de asalt, a deschis focul și a continuat să tragă la întâmplare asupra oamenilor dintr-o mașină în mișcare, scrie hotnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Presa locală susține că, după s-ar fi certat cu un ofițer de poliție, în satul Malo Orasje, suspectul și-a luat arma și l-a împușcat pe agent și pe sora acestuia. Apoi s-a urcat în mașină și a împușcat, aparent la întâmplare, un grup de persoane de pe o bancă din satul vecin, Dubona, și a tras și la Sepsin.

Opt dintre cei 13 răniți sunt într-o stare stabilă. În Spitalul Dragisa Misovici sunt două persoane rănite, de 21 și 23 de ani, care au fost operate, iar viața lor este încă în pericol, relatează postul public RTS.

Peste 600 de polițiști au participat la căutarea atacatorului.

Este al doilea atac armat sângeros care cutremură țara, în numai două zile, după masacrul de la școala din Belgrad.  

Politica