duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ambulanță cu trei pacienți și o mașină cu o gravidă, accident în Vâlcea

Un accident rutier a avut loc pe raza comunei Francesti, între o ambulanță în care se aflau 3 pacienți și o mașină în care se afla o femeie gravidă. Potrivit pompierilor ISU Vâlcea, niciuna dintre victime nu a fost încarcerată.

Pompierii intervin la fața locului.

„Accident rutier produs pe raza comunei Francesti, între o ambulanta pentru transport cu 4 persoane (3 pacienti dializati plus sofer) si un autoturism cu doua persoane, dintre care o gravida. Nu sunt incarcerati. Se deplaseaza 1 SMURD si 1 autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare cu de la GI Bunesti si 1 autospeciala pentru transport personal si victime multiple de la GI RM. Valcea” – ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit polițiștilor, femeia gravidă, din autoturism, are 34 de ani iar șoferul este un bărbat de 43 de ani.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, o ambulanță pentru transport persoane, în timp ce transporta trei pacienți, în localitatea Frâncești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului de ambulanță, a celor trei pacienți, cât și rănirea pasagerului dreapta față ( femeie, 34 de ani) din autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, IPJ Vâlcea.

spot_img
spot_img

Politica