duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Droguri și o arbaletă, găsite la percheziții în Mehedinți

Droguri, bani și o arbaletă au ridicat polițiștii din Mehedinți în urma unor percheziții făcute în județ. Un bărbat a fost reținut.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinți, au pus în executare șase mandate de percheziție la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 15 grame de substanță albă, 40 de grame de cannabis, 5 telefoane mobile, 1 DVR, 2 grindere, recipiente cu urme de materie vegetală sau substanță albă, o arbaletă, 23.500 de lei și 3.680 de euro. Au fost puse în executare patru mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinți, fiind conduși la audieri, patru bărbați, cu vârste între 31 și 46 de ani. În urma probatoriului administrat, față de doi bărbați, unul de 33 și altul de 41 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, față de un bărbat, de 46 de ani, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, ulterior, Tribunalul Mehedinți luând măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept. ” – IPJ Mehedinți

spot_img
spot_img

Politica