vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările pentru reabilitarea Liceului Tehnologic din Tismana

Primarul oraşului Tismana, Narcis Petre Remetea, a anunţat că a demarat lucrările pentru reabilitarea Liceului Tehnologic. Edilul a spus că a depus mai multe proiecte prin PNRR, pentru modernizarea şi dotarea sălilor de clasă din unităţile de învăţământ.

„Am început reabilitarea şi consolidarea Liceului Tehnologic Tismana. Aici se vor executa lucrări de decopertare și cămășuire cu plasă de Buzău totală, subzidiri și tencuieli totale, acoperiș nou, finisaje noi și aducerea la starea inițială de funcționare a sălilor de clasă. Valoare proiect: 47.000.000.000.lei (vechi).

Împreună cu SGA GORJ am început decolmatarea Râului Pocruia, deoarece exista pericolul de inundații. Lucrările vor fi finalizate până de Paşte. Vă anunț că am depus prin PNRR proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar şi a unităților conexe. Vom vom dota cu mobilier și tehnică digitală toate clasele din toate școlile din oraşul Tismana.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoare proiect: 19.300.000.000 lei (vechi). Tot prin PNRR am depus proiectul „Dotarea cu laboratoare inteligente aunităților de învăţământ secundar superior a palatelor şi a cluburilor de copii”. Valoare proiect: 3.500.000.000 lei (vechi)”, a transmis Narcis Petre Remetea.

Politica