duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Vâlcea. Bărbat prins că fura curent electric

Un alt bărbat a fost reținut după ce a furat mai multe alimente și băuturi alcoolice dintr-un magazin

Polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați joi, 30 martie, de către un bărbat care, în calitate de inspector energetic, ar fi identificat la o locuință situată în localitatea Laloșu, o instalație improvizată, cu scopul de a fura energie electrică prin ocolirea grupului de măsurare.

„Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspetele sesizate se confirmă, identificând persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 56 de ani din localitatea Laloșu, județul Vâlcea. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, prin executarea sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, potrivit IPJ Vâlcea.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Pietrari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din comuna Sălătrucel, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 30 martie a.c., în baza probatorului administrat, față de bărbatul din localitatea Sălătrucel, reținut de polițiști pentru comiterea  infracțiunii de furt calificat, s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore miercuri, 29 martie, față de o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 ani, din localitatea Sălătrucel, județul Vâlcea, bănuit de comiterea  infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada ianuarie-martie a.c.,  bărbatul ar fi pătruns în 2 locuințe din localitatea Costești, județul Vâlcea, de unde ar fi sustras mai multe alimente și băuturi alcoolice.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca să fie prezentat magistraților cu  propuneri legale.

De asemenea, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, iar cercetările continuă în cadrul unui un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt califica”, potrivit sursei citate.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica