marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Cu peste 130 km/h la volan

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat joi, 30 martie, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră. Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 250 de persoane, fiind controlate și 220 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 128 de amenzi, în valoare totală de peste 37.000 de lei. Totodată, au fost reținute și 13 de permise de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat de 44 de ani a fost depistat la volan cu viteza de 135km/h în localitate.

„În cursul zilei de ieri, 30 martie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 44 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Beharca, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 135 km/h în localitate.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, potrivit IPJ Dolj.

Politica