sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eugen Teodorovici va candida la Președinție în 2024

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe al Vioricăi Dăncilă, a anunțat, la Aleph News, că va candida la Președinție în 2024.

În ultimii doi ani, Teodorovici s-a afișat la mai multe evenimente ale partidului extremist AUR, iar liderul acestuia, George Simion, l-a nominalizat între posibilii candidați ai partidului la alegerile prezidențiale.

„Mi-aș dori să fiu parte la ceea ce România și românii de foarte mulți ani speră, la acel proiect frumos. Chiar îmi doresc și mi-aș dori foarte mult să pot să am onoarea de a fi parte la acest proiect frumos pe care toți ni-l dorim. (…) Aș opta pentru cea mai înaltă funcție în stat și sper din toată inima ca toți politicienii care pot să conducă țara asta să își dorească și să se înscrie în cursa din 2024. Așa ar fi corect față de români”, a afirmat Teodorovici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat dacă se gândește la o candidatură din postura de independent, Eugen Teodorovici a răspuns: „Eu aș prefera și mi-aș dori foarte mult ca alături de mine, dacă voi face acest pas, să fie românii. Pentru că românii în 2024 cred că vor dori altceva. Cred că va fi un an atipic, un an nu al partidelor, ci al acelor persoane – că sunt pentru primari, pentru consilii județene, pentru funcția înaltă în stat – vor fi persoane. Din păcate, la Parlament, sistemul de vot de astăzi nu permite decât vot pe liste. (…) Un sistem corect de vot ar fi uninominal”.

Eugen Orlando Teodorovici a fost una dintre figurile importante ale PSD în epoca Dragnea. A fost ministru al Finanțelor în guvernul Dăncilă. A atacat constant valorile europene, iar în ultimii doi ani a participat la mai multe evenimente ale partidului extremist AUR, scrie g4media.ro De altfel, George Simion, l-a nominalizat între posibilii candidați ai partidului la alegerile prezidențiale.

Politica