sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean bătut în stația de taxi. Un minor a fost depistat conducând un ATV

Trei bărbați ar fi agresat fizic un bărbat de 45 de ani, din Motru. Acesta ar fi fost bătut în timp ce se afla într-o stație de taxi de pe Bulevardul Trandafirilor.

„La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că la aceeași dată, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, trei bărbați ar fi agresat fizic un bărbat de 45 de ani, din muncipiul Motru.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost lovit de cei trei în timp ce se afla într-o stație de taxi de pe Bulevardul Trandafirilor, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, potrivit IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbaților.

Un minor de 14 ani, din comuna Dănești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un ATV neînmatriculat sau neînregistrat pe DJ 663 Văcarea.

„La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat un minor de 14 ani, din comuna Dănești, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat sau neînregistrat pe DJ 663 Văcarea.

Procedând la verificarea bazelor de date, polițiștii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetări, polițiștii au stabilit că vehiculul îi fusese încredințat de tatăl său.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere”, potrivit IPJ Gorj.

Un bărbat de 37 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind supravegherea traficului rutier pe DN 67 C Novaci au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autovehicului, gasindu-l abandonat pe un câmp. Ulterior, polițiștii l-au depistat pe conducătorul autoturismului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din orașul Novaci, care nu deține premis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Politica