VIDEO/ Doljean reținut după ce a agresat o femeie în mașină

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Goieşti, județul Dolj, a fost reținuți de polițiști în cursul nopții de 1 februare. Acesta ar fi agresat o femeie în propriu autoturism. Victima este o femeie de 49 de ani din Drobeta Turnu-Severin. Potrivit polițiștilor, agresorul trebuai s-o transporte pe femeie chiar la Severin. Între timp, între cei doi s-a născut un conflict în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie şi ar fi împiedicat-o să coboare din maşină, privând-o pe aceasta de libertatea de mişcare.

„La data de 31 ianuarie a.c., ora 15:45, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Șimnicu de Sus, cu privire la faptul că, într-un autoturism ce este parcat în afara părţii carosabile, în localitatea Şimnicu de Sus, o femeie ar fi agresată de un bărbat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, autoturismul în cauză fiind identificat şi oprit în comuna Goieşti, ocazie cu care, în interior au fost legitimaţi un bărbat, de 58 de ani, din comuna Goieşti şi o femeie, de 49 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în cursul zilei de 31 ianuarie, bărbatul, în timp ce se afla pe DN 56 F- Centura de Nord a Craiovei, ar fi avut o discuţie cu femeia şi ar acceptat să o transporte pe aceasta, cu autoturismul, în municipiul Drobeta Turnu-Severin.

În timp ce se aflau în comuna Şimnicu de Sus, în urma unor discuţii contradictorii între cei doi, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie şi ar fi împiedicat-o să coboare din maşină, privând-o pe aceasta de libertatea de mişcare”, au spus polițiștii doljeni.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

„În urma audierilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe, acesta fiind introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 01 februarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Articolul precedent
Articolul următor

Populare

Recomandări

CFR SA a lansat licitația pentru modernizarea căii ferate Craiova-Caransebeș

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat...

Gorj. Universitatea „Constantin Brâncuși” dotează laboratorul de kinetoterapie

Universitatea „Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu, dotează laboratorul de...

Șumudică spune că Mitriță merita să fie convocat la echipa națională

Convocările lui Edi Iordănescu nu au fost pe placul...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 27.03 – 02.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...