Nimeni la meci

Conducerea clubului FCU Craiova a luat o decizie radicală după evenimenetele de la Sfântu Gheorghe. Astfel, meciurile ce urmează să se desfășoare în Bănie, sub organizarea formației patronate de Adrian Mititelu, se vor disputa fără suporteri.

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

Policlinica Buna Vestire Craiova

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele”, este comunicatul FCU.

Populare

Recomandări

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Persoanele fizice se pot adresa, începând din 24 martie,...

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...

Mehedinți: Hoț de motorină prins în flagrant de către jandarmi

Jandarmii mehedințeni au prins un bărbat la furat de...

CSU Craiova are datorii uriașe. Rotaru stă liniștit

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a vorbit despre situația...