vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patronii fotbalului craiovean sunt alături de Pițurcă: „Sper că judecătorul îl va lăsa acasă, lângă familie”

Victor Pițurcă a fost reținut, luni, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru achizțiile de măști de protecție făcute pe timpul pandemiei de COVID-19. În același dosar a fost reținut și directorul general al ROMARM, Gabriel Țuțu.

Chiar dacă patronii din fotbalul craiovean au avut diferite conflicte cu Victor Pițurcă, aceștia sunt alături de fostul antrenor de la echipele lor. Adrian Mititelu i-a transmis gândurile sale bune tehnicianului, pe care speră să îl vadă liber, alături de familie, cât mai repede.

După sănătate, libertatea este cel mai de preț dar al vieții, din păcate se realizează asta când nu o mai ai! Noaptea asta, Victor Pițurcă și-o petrece la Centrul de Detenție București! Nu-i ușor pentru un om de 67 de ani, nu-i ușor pentru familie, apropiați, etc. Dincolo de răutăți și polițe mai vechi, ori mai noi, suferința unora nu trebuie să însemne fericirea altora, indiferent de context și circumstanțe. Mi-a fost dușman Victor Pițurcă, însă, îmi pare rău de ceea ce i se întamplă! Sper, cred, că mâine judecătorul îl va lăsa să judece în libertate, acasa, lângă familie, alături de nepoți! Sincer, asta îmi doresc!”, a transmis Adrian Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Rotaru este și el cu gândul la Pițurcă. Patronul de la CSU Craiova chiar a luat legătura cu un avocat, pentru a se interesa de situația antrenorului: „Îmi pare foarte rău, dar nu de compasiunea mea are el nevoie acum. Am vorbit cu unul dintre avocați și, din punctul dânsului de vedere, nu există elemente care să ducă la o arestare. Este convins că nu va fi cazul de arestare și eu sper să fie așa”, a declarat Mihai Rotaru, la Liga Digisport.

Politica