CSU Craiova pregătește un transfer-surpriză

Lupta la titlu nu mai este un obiectiv pentru CSU Craiova, cel puțin nu în acest sezon. Oltenii vor un loc de cupe europene și nu concep să rateze play-off-ul. Astfel, și locul secund poate fi în vederile lui Eugen Neagoe. Pentru acest lucru, trupa din Bănie pregătește încă un transfer.

Mihai Rotaru a anunțat că vrea să facă o mutare specială. Patronul alb-albaștrilor vrea un mijlocaș de creație, care să îi ia locul lui Ștefan Baiaram, care este accidentat.

„(n.r. dacă mai face vreun transfer) Doar ceva special. Ne uităm poate la un mijlocas ofensiv. După cum știți, Baiaram lipsește în acest moment. Au venit jucători buni, foarte buni și ceilalți își vor ridica nivelul de acum. Sperăm ușor-ușor să ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toții”, a spus Mihai Rotaru, la Liga DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În vară, finanțatorul trupei din Bănie a vrut să mai facă un transfer-surpriză, prin aducerea lui Mitriță: „Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri. Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport, în vară.

Populare

Recomandări

Gorjean lovit de mașină, ajutat de un polițist

Un gorjean de 67 ani a fost lovit,...

Finlanda, în continuare ”cea mai fericită țară din lume”. Pe ce loc se află România

Finlanda rămâne, pentru al șaselea an la rând, ”cea...

CFR SA a lansat licitația pentru modernizarea căii ferate Craiova-Caransebeș

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 27.03 – 02.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...