Mehedinți: Ștabii din județ s-au dus să primească indicații prețioase de la ministrul Petre Daea

La invitația ministrului Petre Daea, prefectul de Mehedinți Alin Isuf, împreună cu Ionică Negru, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, au luat parte la prezentarea Planului Național Strategic 2023 – 2027, în cadrul „Caravanei cunoașterii” organizată de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Planul a fost prezentat în amănunt de către ministrul Petre Daea, fiind un instrument extrem de util pentru accesarea fondurilor europene de către fermieri și societățile agricole. Absorbția celor 15,8 miliarde de euro repartizați României ar duce la crearea a circa  12.000 locuri de muncă și implicit, la dezvoltarea sectorului agricol cu beneficii multiple în economia românească.

”În alocuțiunea rostită, prefectul Alin Isuf a mulțumit ministrului Petre Daea pentru inițiativa de a derula această activitate în județul Mehedinți și și-a exprimat disponibilitatea, ca prin structurile de specialitate, Instituția Prefectului  din Județul Mehedinți să acorde sprijinul necesar autorităților administrației publice locale pentru atragerea unor sume cât mai mari în județul nostru”, a anunțat Prefectura Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări