Peste 1 milion de euro pentru reabilitarea unui bloc din Târgu-Jiu

Peste 1 milion de euro (6 milioane de lei), prin PNRR, pentru modernizarea și reabilitarea energetică a blocului nr. 6 din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

„Am semnat documentele pentru finanțare alături de administratorul asociației, domnul Vasile Cîrstea, fiind vorba de unul din blocurile mari din zonă, situat în apropierea centrului pietonal. PNRR ne-a oferit șansa de a interveni în cazul clădirilor foarte mari și de a grăbi procesul de modernizare și reabilitare a blocurilor din municipiul Târgu Jiu.

Suma este foarte mare, dar și lucrările sunt pe măsură pentru că cei ce locuiesc aici vor beneficia de panouri fotovoltaice, sisteme inteligente de umbrire, reparații, refacerea trotuarului de gardă pentru protejarea fundației, tâmplărie nouă și performantă din PVC, reabilitarea și modernizarea instalației electrice, montarea de sisteme inteligente de gestionare a energiei și multe altele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Asemenea lucrări generează costuri pe care proprietarii nu le-ar putea suporta sau ar fi greu de asigurat de aceștia și de aceea am creat și vom continua să elaborăm proiecte pentru accesarea de fonduri în acest sens”, a declarat Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu-Jiu.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...