vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ana este tânăra din Gorj care s-a sinucis din dragoste

Au găsit-o, fără suflare, căzută în spatele blocului. Se aruncase de la etaj

Povestea tinerei care s-a sinucis, sâmbătă, 28 ianuarie, aruncându-se de la etajul 1 al unui bloc din zona Unirii a îngrozit Oltenia. Prietenii sunt șocați și refuză să creadă că Ana a recurs la un asemenea gest. Tocmai împlinise 20 de ani, vara trecută, în august, la puțin timp după ce terminase liceul.

Din câte se pare, între Ana și iubitul său se iviseră discuții, în ultima vreme, din cauză că nu era acceptată de părinții băiatului, care-i cereau să rupă relația, potrivit gorjonline.ro.

Tânăra era foarte afectată, iar vineri noaptea mama ei a consolat-o până spre dimineață, iar când a crezut că Ana s-a liniștit a mers să se ohihnească, după cum susțin apropiații familiei. Dimineața, părinții tinerei n-au mai găsit-o în camera sa și au intrat în panică. Au găsit-o, fără suflare, căzută în spatele blocului. Se aruncase de la etaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții Inspectoratului de poliție Județean Gorj au comunicat că, tatăl tinerei a sunat la 112, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, pentru că fata era deja decedată.

”La data de 28 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuiește. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconștiență.

Echipajul Serviciului de Ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul tinerei, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, a comunicat poliția.

Politica