vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”. Un asistent universitar a folosit un limbaj vulgar cu studentele pe TikTok

Un asistent universitar a fost înregistrat în timp ce făcea un live pe Tiktok și întreba o studentă detalii intime despre colegele sale.

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular la materia drept execuțional penal din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București a avut o discuție live cu studenți pe TikTok în care o întreabă pe o studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și f****? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale”.


În live, Constantin Marc Neagu mai întâi răspunde la ironia unui comentator că va vorbi singur: „O să vorbesc singur dacă….Bă, vărule Ianis, nu știu dacă vezi, am 76 de persoane, 79, 80. Nu cred că o să vorbesc singur. Sincer îți zic. Are balta peşte”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi revine și i se adresează unei studente: „Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama. Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee. Te întreb. Dacă ştii. Dacă nu știi, nu știi”.

Când un privitor îl întreabă dacă nu este cumva profesor, Constantin Marc Neagu se supără: „Ia uite, mă întreabă contul fals dacă-s profesor și predau. Ia să-l blochez”.

Ca urmare a apariției înregistrării de pe TikTok, Constantin Marc Neagu și-a înaintat demisia, a anunțat Universitatea „Nicolae Titulescu” într-o postare făcută în urmă cu trei zile pe Facebook în care dezavuează limbajul asistentului și precizează că înainte de acest episod nu a fost informată de alte abateri.

„Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept „Teorie și practică execuțional penală” și „Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”.

El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, scrie Edupedu.ro. care amintește că tânărul a mai fost implicat într-un scandal în 2011. Atunci, i-a împrumutat mașina unui prieten, fiul unui consilier PDL. Acesta din urmă nu avea permis auto și era sub influența alcoolului în momentul când a făcut accident pe Calea Victoriei unde a lovit patru mașini.

Foto: Facebook

Politica