miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un șofer danez drogat, reținut după ce a refuzat să oprească la frontieră

Un cetăţean danez de origine siriană a intrat, joi, în România pe la Porţile de Fier 2, județul Mehedinți, fără să oprească la punctul de control. Acesta a trecut glonț prin bariera din vamă.

”Astăzi, ora 11.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară la Punctul de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, un cetățean danez, de origine siriană, de 44 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II având suspiciuni la controlul de frontieră, au efectuat un control amănunțit al  autoturismului în linia a doua de control fiind descoperite mai multe substanțe psihotrope în ușile autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timp ce se efectuau verificări cu privire la substanțele descoperite, persoana supusă verificărilor s-a urcat la volanul autoturismului si forțând bariera de acces, a părăsit neautorizat perimetrul punctului, intrând fraudulos în țară”, se arată în comunicatul poliției.

Imediat polițiștii au organizat filtre pe drumurile din zonă. A fost prins într-o localitate aflată la 23 de kilometri distanță. După ce au blocat mașina, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul pentru a-l scoate pe șofer şi a-l legitima, scrie digi24.ro

Acesta era sub influenţa drogurilor, și avea și în maşină substanţe interzise. Bărbatul de 44 de ani a fost încătușat și predat polițiștilor de frontieră.

Foto: informatiadeseverin.eu

Politica