sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. Bebeluș găsit fără suflare de către tatăl său

Un copil de doar 6 luni a murit marți dimineață în locuința părinților, din Oboga, județul Olt. Tatăl celui mic a fost cel care a anunțat poliția cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă. Oamenii legii spun că micuțul nu avea urme de violență sau alte leziuni vizibile pe corp. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă ancheta.

„La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 05:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 6 luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, potrivit IPJ Olt.

spot_img
spot_img

Politica