vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două licee din Târgu Jiu vor fi reabilitate

Primarul Marcel Romanescu anunță semnarea contractele pentru creșterea performanței energetice și reabilitarea a două licee din Târgu Jiu.  

Finanțarea se va face prin PNRR, iar beneficiarele vor fi Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”.

Colegiul Tehnic „Ion Mincu” va beneficia de o finanțare de aproape 4 milioane de euro, bani care vor fi investiți în reabilitarea termică a clădirii liceului, a sălii de sport și a căminului. De asemenea, se va reface întreaga instalație de iluminat, vechile corpuri de iluminat vor fi înlocuite cu unele moderne, de tip LED și, nu în ultimul rând, se va reabilita sistemul de furnizare a apei calde pentru cămin, a menționat edilul.
Acesta a mai spus că la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, unde se vor investi 1,4 milioane de euro, este prevăzută reabilitarea termică a clădirii, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iulia Popa

Politica