marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Localități inundate în județul Gorj

Precipitațiile căzute abundent la finalul săptămânii trecute au produs creșteri de niveluri și viituri pe cursurile de apă din județul Gorj.

Angajații Apele Române Jiu au intervenit pe pârâul Valea Pietroasei împreună cu Primăria Turcinești pentru deblocarea secțiunii de scurgere a apei și evitarea inundării gospodăriilor din zonă.
În Tismana mai multe familii au fost afectate de inundații. Lucrătorii primăriei, ajutați de voluntari de la Secția de Drumuri Naționale, au intervenit cu utilajele din dotare pentru a curăța șanțurile.
Nu la fel au stat lucrurile în localitatea Bengești-Ciocadia. Mai multe gospodării de pe strada Linia au fost inundate la o sută de metri de locuința primarului Victor Georgia, însă acesta nu a intervenit în niciun fel.  
O proprietate din satul Văcarea, comuna Dănești, a fost inundată ca urmare a ploilor, dar și a unui canal care a fost deviat greșit de autoritatea locală. Pagubele sunt însemnate.

Inundații au fost în weekend și în municipiului Târgu Jiu, pe Strada Primăverii din Cartierul Primăverii.
De fiecare data când plouă, strada se inundă deoarece nu există canalizare și nici capacitate de preluare a apelor pluviale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iulia Popa

Politica