vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Theo Rose are probleme cu sarcina: „Am fost pe perfuzii”

„E mișto, e băiat bun, învăț multe lucruri de la el, e de la admirație până la dragoste tot, e bine, îmi place de el”

Theo Rose a trecut printr-o perioadă mai dificilă și a mărturisit pe rețelele de socializare că a stat pe perfuzii o săptămână și a avut grețuri, însă acum starea ei de sănătate este una mult mai bună. Cântăreața susține că de-abia acum s-a pus pe picioare și că starea ei de sănătate este una mult mai bună.

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău, am avut grețuri, am fost pe perfuzii, amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Theo Rose, planuri de nuntă cu Anghel Damian

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, iar artista are planuri mari de viitor cu regizorul. Cântăreața își dorește să se căsătorească și să își mărească familia.

E mișto, e băiat bun, învăț multe lucruri de la el, e de la admirație până la dragoste tot, e bine, îmi place de el. Și lui îi place de mine. (…) Seara (n.r. atunci se întâlnesc) în fiecare seară ne întâlnim acasă. Are și el turnee cu teatru. Da (n.r. au gânduri serioase împreună), că mă mărit, că fac copii”, a mărturisit Theo Rose, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Politica