Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie!

„După multe încercări ale vieții, ai reușit să fii fericită din nou, felicitări”

Cristina Spătar (50 de ani) a spus DA pentru a doua oară. Cântăreața a fost cerută în căsătorie în Dubai, chiar în weekendul care a trecut. Marea veste a făcut-o publică chiar ea, într-o postare pe Instagram.

Cristina Spătar, care e numită Regina R&B, a distribuit pe contul ei oficial de Instagram o imagine cu ea, din Dubai. Apare la un restaurant de lux, îmbrăcată într-o rochie neagră. Mâna stângă o are ridicată, căci își arată inelul prețios primit de la iubitul care a cerut-o în căsătorie. În mâna dreaptă are buchetul de trandafiri albi de la el. „Am spus da”, a fost mesajul transmis de Cristina Spătar, care a afișat un zâmbet larg.

În alte imagini e surprins și iubitul ei care a cerut-o în căsătorie. Acesta i-a dăruit vedetei un tort, chiar s-a așezat în genunchi când a cerut-o de soție. Până acum, nu se știa că vedeta Cristina Spătar are o nouă relație, căci nu s-a afișat deloc cu noul partener.

La postarea ei cu inelul, de pe Instagram, fanii au reacționat. I-au transmis mesaje Cristinei Spătar după ce a declarat că a fost cerută în căsătorie și că a acceptat. „După multe încercări ale vieții, ai reușit să fii fericită din nou, felicitări”, „Meriți toată fericirea, minunato! Mă bucur mult pt tine”, „Ce frumos, felicitări, să fiți fericiți și sănătoși”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cântăreață, mai transmite Libertatea pentru femei.

Sunt și mamă și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. (…) Mereu le reproșez să ducă farfuria. Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă”, a declarat Cristina Spătar acum luni de zile în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

O fată de 14 ani a murit după ce a inhalat deodorant

O tânără de 14 ani a murit a suferit...

Doi copii și mama lor, la spital, după un accident în Slatina

Doi copii și mama lor au ajuns la spital,...

Mehedinți. Un șofer danez drogat, reținut după ce a refuzat să oprească la frontieră

Un cetăţean danez de origine siriană a intrat, joi,...