Olt. 1600 de cadouri pentru copiii din Corabia

Copiii din Coraba au motiv de bucurie de sărbători. Consiliul Local și Primăria Corabia au pregătit 1.600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii din localitate. Cadourile au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.

”Pentru că au fost cuminți și pentru că au învățat bine, Consiliul Local și Primăria Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a, cadouri care au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.  Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „ Sfânta Elena” Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență. 

Am îmbinat tradiția cu placerea de a oferi,am visat cu ochii deschiși și am lăsat spiritul lui Moș Nicolae să ne invadeze sufletul! Îi așteptam pe copii și la aprinderea luminițelor de sărbători, astăzi, la ora 17,15 în Piață Independenței.” au declarat reprezentanții Primăriei Corabia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Accident cu 3 mașini pe DN 7

Accident cu 3 mașini pe DN 7. O persoană...

VIDEO/ Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut joi...

Accident cu o căruță, în Olt. Două persoane la spital

Un bărbat de 32 de ani și o tânără...