Olt. 1600 de cadouri pentru copiii din Corabia

Copiii din Coraba au motiv de bucurie de sărbători. Consiliul Local și Primăria Corabia au pregătit 1.600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii din localitate. Cadourile au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.

”Pentru că au fost cuminți și pentru că au învățat bine, Consiliul Local și Primăria Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a, cadouri care au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.  Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „ Sfânta Elena” Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență. 

Am îmbinat tradiția cu placerea de a oferi,am visat cu ochii deschiși și am lăsat spiritul lui Moș Nicolae să ne invadeze sufletul! Îi așteptam pe copii și la aprinderea luminițelor de sărbători, astăzi, la ora 17,15 în Piață Independenței.” au declarat reprezentanții Primăriei Corabia.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...