Olt. 1600 de cadouri pentru copiii din Corabia

Copiii din Coraba au motiv de bucurie de sărbători. Consiliul Local și Primăria Corabia au pregătit 1.600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii din localitate. Cadourile au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.

”Pentru că au fost cuminți și pentru că au învățat bine, Consiliul Local și Primăria Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a, cadouri care au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.  Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „ Sfânta Elena” Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență. 

Am îmbinat tradiția cu placerea de a oferi,am visat cu ochii deschiși și am lăsat spiritul lui Moș Nicolae să ne invadeze sufletul! Îi așteptam pe copii și la aprinderea luminițelor de sărbători, astăzi, la ora 17,15 în Piață Independenței.” au declarat reprezentanții Primăriei Corabia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Lucrările de reabilitare a Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, finalizate

Au fost reabilitate 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor,...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Târgul de Crăciun de la Craiova – locul 2 în clasamentul celor mai frumoase din Europa

Târgul de Crăciun de la Craiova a fost votat...

A fost găsită spânzurată în grădina locuinței sale

O femeie a fost găsită spânzurată de către polițiștii...