VIDEO/ Două românce, mamă şi fiică, moarte într-un accident în Italia

Imagini de groază pe un drum din Italia, acolo unde o familie de români a fost distrusă în urma unui accident înfiorător, după ce mașina în care se afla, un Opel Corsa, s-a ciocnit cu un Hyundai Ix20.

Tragedia a avut loc duminică seară, pe drumul de stat 10, la intersecția Tezzoglio din Bozzolo, o localitate din provincia Mantova.

Mașina în care se afla familia de români, un Opel Corsa, se deplasa în direcția Mantova, când a fost spulberată de un Hyundai Ix20, impactul frontal fiind unul devastator. Două femei, mamă și fiică, de naționalitate română, au murit pe loc, scrie observatornews.ro care citează publicația locală Mantova Uno.

Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, și Gianina Maria Mentel, de 45 de ani, erau în Opel, pe bancheta din spate, când s-a produs nenorocirea. Mașina era condusă de fiul Gianinei, în vârstă de 21 de ani, tatăl acestuia aflându-se pe locul din dreapta față. Amândoi au fost transportați în stare gravă la spitalul din Mantova.

De asemenea, la spital a ajuns și cuplul din Hyundai, un bărbat de 59 de ani, de profesie medic dermatolog, și partenra lui, o femeie de 44 de ani. 

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, trei elicoptere din Brescia, Bergamo și Como, carabinierii din Gazzuolo și pompierii din Viadana. Chiar și primarul din Bozzolo Giuseppe Torchio a mers la locul tragediei, iar drumul a rămas închis până seara târziu. Dinamica accidentului este acum examinată de agenții Poliției Rutiere Mantova, însă, din primele informații, s-ar părea că autoturismul Hyundai ar fi intrat în intersecție exact când se apropia Opelul. 

Comunitatea din Cizzolo, unde locuiau victimele, este în stare de șoc. Despre familia de români distrusă în accident, viceprimarul spune că era una „exemplară”, scrie Gazzetta di Mantova.

Populare

Recomandări

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...