Craiova. Campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, prelungită

Perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va continua încă o săptămână, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor din partea persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura uzată, a anunțat Primăria Municipiului Craiova.

Astfel, craiovenii se pot programa, în continuare, în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 și online pe www.eColecteaza.ro.  

”În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii”, se arată în comunicatul primăriei.

Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

Ce se poate preda în cadrul acestei campanii?

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care a fost amânată pentru data de 06 decembrie 2022, iar premiile puse în joc sunt:

  • 1 Frigider
  • 2 Aspiratoare
  • 3 Mașini de găurit
  • 3 Fiare de călcat

Tombola cu premii se va desfășura la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 06.12.2022, ora 10:00.  

”Campionii incontestabili ai acestei campanii sunt craiovenii care au înţeles importanţa colectării şi reciclării deşeurilor electrice şi s-au implicat remarcabil în acţiunea de colectare.

La finalul campaniei, care s-a desfășurat în zilele de 25 și 26 noiembrie, rezultatele sunt de excepţie, cu o rată de participare impresionantă: s-au înregistrat peste 300 de comenzi de ridicare a deșeurilor de la domiciliu sau sediu de firmă si s-au colectat peste 10.000 kilograme de deşeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)”, se mai arată în comunicatul trimis de primărie.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...