Vâlcea. Dosar penal după ce s-a îmbrăcat în polițist și s-a postat pe Tik Tok

Un bărbat din Vâlcea s-a trezit cu dosar penal după ce s-a filmat într-o uniformă a poliției și s-a postat pe Tik Tok. Bărbatul s-a îmbrăcat în haine de polițist și a participat la un chef iar filmarea a ajuns virală. Ulterior, imaginile au intrat și în atenția adevăraților polițiști, care nu au gustat gluma și au dat startul unei anchete. Astfel, în urma cercetărilor a ieșit la iveală că petrecerea a avut loc în Brezoi, județul Vâlcea, în data de 27 noiembrie.

“Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea

Tot din verificări a rezultat că video-filmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale” – se arată într-un comunicat oficial al IPJ Vâlcea.

Populare

Recomandări

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...