sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Femeie ucisă la prima întâlnire! Se cunoscuse cu ucigașul pe o aplicație de dating

„Nu-i puteam oferi viața pe care și-o dorea, se plictisise de mine și s-a dus să-și ia un bilet înapoi spre Mexic”

Blanca Arellano, o mexicană de 51 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce a ales să călătorească 5.000 de km, totul, pentru a-și întâlni dragostea. Femeia l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină călău pe o aplicație de dating. Au vorbit o perioadă de timp și au decis că e cazul să se întâlnească. Femeia a făcut primul pas și a mers ea în Peru, acolo unde locuia Juan Pablo Jesus Villafuerte, în vârstă de 37 de ani, noteaza cancan.ro.

În ultima zi din luna octombrie, Blanca a zburat din Mexico în Lima, iar destinația finală era orașul Huacho. Cinci mii de kilometri a călătorit femeia, în speranța că își va găsi alesul. Din nefericire, și-a găsit sfârșitul.

Familia femeii a auzit ultima oară ceva de la ea, pe data de 7 noiembrie. În ziua respectivă a vorbit cu nepoata ei, Karla Arellano și i-a spus că se înțelege bine cu Juan Pablo și a mai spus că s-a îndrăgostit de el. Ulterior, văzând că mătușa ei nu mai dă nici un semn de viață de două săptămâni, Karla a postat un mesaj pe Twitter, în care cerea ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Blanca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu am crezut că o să fiu vreodată în situația asta, dar astăzi vă cer ajutorul să răspândim această postare ca să găsim una dintre cele mai importante și dragi persoane din viața mea. Mătușa mea, Blanca Olivia Arellano Gutiérrez, a dispărut în ziua de luni, 7 noiembrie, în Peru. Ne temem pentru viața ei”, a fost mesajul postat de Karla pe contul de Twitter, alături de o fotografie cu mătușa ei.

Apoi, Karla a ales să vorbească personal cu Juan Pablo pentru a-i cere explicații. „L-am contactat pe Juan Pablo pentru că era singura persoană din Peru pe care ea o cunoștea. Și așa a început groaza noastră”, a spus aceasta. Ulterior, nepoata femeii ucise a postat întreaga conversație cu bărbatul. Acesta i-a spus că nu a mai vorbit cu ea de câteva zile și că s-a despărțit de ea, pentru că nu-i putea oferi viața pe care ea și-o dorea.

„Nu-i puteam oferi viața pe care și-o dorea, se plictisise de mine și s-a dus să-și ia un bilet înapoi spre Mexic. Sper că e bine, dar rolul meu în viața ei s-a încheiat. Nu știu nimic despre ea și o spun cu tristețe. Sunt sigur că are telefonul închis sau o problemă cu semnalul. Sper să ajungă cu bine acasă. Zi bună!” , a fost explicația bărbatului, citat de Vice. Totul a fost însă, doar o minciună. Autoritățile au început investigațiile, iar primul suspect pe care l-au luat în calcul a fost Juan Pablo. Câteva zile mai târziu, autoritățile din Peru au avut parte de o descoperire șocantă. Un deget retezat pe plaja din Huacho.

Apoi, poliția a găsit un cap fără față și un braț. Imediat după, valurile au adus pe plajă un trup fără organe în el. Autoritățile au identificat-o pe Blanca după inelul purtat pe deget. Bărbatul a ucis-o pentru organe.

Pe data de 17 noiembrie, bărbatul a fost arestat pentru trafic de organe umane. Potrivit anchetatorilor, în urma verificărilor au fost găsite urme de sânge în apartamentul acestuia.

Politica