vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce a făcut socrul Biancăi Drăgușanu, cu o zi înainte să fie reținut

În același dosar, a mai fost reținut şi reprezentantul unei firme, pentru complicitate la dare de mită

Vicepreşedintele Curţii de Conturi, Niculae Bădălău va afla astăzi, 28 noiembrie, dacă va fi cercetat în libertate sau va rămâne în arest. În această dimineaţă, PSD i-a cerut lui Niculae Bădălău să demisioneze. Bădălău a fost reţinut ieri, de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă.

Procurorii DNA spun că fostul senator PSD de Giurgiu i-ar fi promis 170.000 de euro unui primar dintr-o comună ca să dea, cu dedicaţie, un  contract unei firme administrate de o rudă de-a sa. În același dosar, a mai fost reținut şi reprezentantul unei firme, pentru complicitate la dare de mită, potrivit observatornews.ro.

Ce a făcut Niculae Bădălău, cu o zi înainte să fie reținut de DNA

În weekend a fost mare eveniment în Bolintin Vale. S-a organizat o petrecere pentru Gabriel, fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, cu ocazia zilei de naștere a micuțului. De la aniversare nu au lipsit nici bunicii, Niculae și Rodica Bădălău, și nici Sabina, mătușa acestuia, care a fost împreună cu soțul. Imaginile au fost realizate fix înainte cu zi ca politicianul să fie reținut de DNA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gabi Bădalau, petrecere pentru fiul său

Bădălău a mai fost citat de DNA în 2013 și 2018

Nu este, însă, primul contact pe care Niculae Bădălău îl are cu DNA. Tatăl lui Gabi Bădălău a mai fost citat și în anul 2013, pentru aceleași fapte. La momentul respectiv, DNA transmitea, prin intermediul unui comunicat, că „ar fi apărat interesele unei societăţi comerciale implicate în circuitul financiar fraudulos prin demersuri făcute atât la nivelul conducerii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât şi pe lângă persoane cu funcții în instituțiile de stat din județul Giurgiu (prefectură, conducerea Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA)”.

Politica