Programul de lucru al Poştei Române în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie

Compania Națională Poșta Română anunță programul instituției de stat pentru finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie(30 noiembrie – 1 decembrie), adăugând că este posibil ca „trimiterile poștale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulație”.

Instituția informează faptul că în zilele de miercuri, 30 noiembrie și joi, 1 decembrie 2022, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise.

”Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, precum și ziua de 1 decembrie – Ziua Națională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează”, se arată în comunicatul poștei.

Astfel, programul de lucru al subunităților poștale va fi următorul:

  • Miercuri, 30 noiembrie –  toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
  • Joi, 1 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
  • Începând de vineri, 2 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.

”Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, mai anunță poșta.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...