sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jason David Frank, starul Power Rangers, a murit!

„Și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fanii. Ne va lipsi cu adevărat”

Jason David Frank, starul din Power Rangers, a murit la vârsta de 49 de ani. Reprezentanta actorului, Justine Hunt, a confirmat vestea tristă într-o declarație pentru TVLine, spunând: „Vă rugăm să respectați intimitatea familiei și prietenilor săi în această perioadă oribilă, în timp ce ne confruntăm cu pierderea unei ființe umane atât de minunate. Și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fanii. Ne va lipsi cu adevărat”, scrie unilad.com.

Co-starul său din Power Rangers, Walter E. Jones, a confirmat, de asemenea, vestea pe Instagram, scriind: „Nu-mi vine să cred… RIP Jason David Frank. Inima mea este tristă că am pierdut încă un membru al familiei noastre speciale.”

Frank era cunoscut mai ales pentru rolul lui Tommy Oliver în franciza Power Rangers, după ce inițial l-a jucat pe Green Ranger în primul sezon din Mighty Morphin Power Rangers ca inamic, înainte de a trece mai târziu de partea bună ca White Ranger.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși personajul lui Tommy trebuia inițial să apară doar în 14 episoade, el s-a dovedit atât de popular încât rolul lui Frank a continuat să se extindă pe mai multe sezoane, seriale speciale și seriale web, inclusiv Power Rangers Zeo, Power Rangers Turbo, Power Rangers: The Lost Episode, Power Rangers Wild Force, Power Rangers Dino Thunder, Power Rangers Super Megaforce, Power Rangers Hyperforce și Power Rangers Super Ninja Steel.

De asemenea, a apărut în seriale precum Sweet Valley High, Family Matters, episodul pilot pentru VR Troopers și We Bare Bears. În 2020, Frank a anunțat un Kickstarter pentru un scurtmetraj intitulat Legenda dragonului alb, care a fost ulterior extins într-un lungmetraj.

Filmul, care este așteptat să fie lansat în 2023, va marca ultimul rol al actorului și îi va avea ca protagoniști și pe colegii Power Rangers Jason Faunt (Time Force), Ciara Hanna (Megaforce). Actorul și artistul în arte marțiale Mark Dacascos se află, de asemenea, în distribuție, la fel ca și fiica lui Frank, Jenna.

În afara actului actoricesc, Frank a fost, de asemenea, un luptător MMA antrenat profesionist, care era priceput în Taekwondo, Muay Thai, Judo și Brazilian Jiu-Jitsu, printre altele, luptând la nivel profesionist între 2008 și 2010.

Politica