luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean reținut după ce a băgat în oraș aproape 35.000 de pachete de țigarete

Un craiovean în vârstă de 35 de ani a ajuns în arestul IPJ Dolj, după ce a băgat în oraș nu mai puțin de 34.996 de pachete de țigarete. Acesta a fost oprit de Poliție chiar la intrarea în municipiul Craiova. Oamenii legii au găsit marfa ascunsă de bărbat, iar acum, acesta este bănuit de contrabandă.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Dolj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun. Astfel, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Craiova, în jurul orei 17.45, la intrare în municipiul Craiova, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din localitate. În urma controlului efectuat în autoutilitară, în interiorul compartimentului marfă, a fost identificat un spațiu ascuns, în care au fost descoperite 34.996 de pachete de țigarete (699.920 de țigarete), fără timbru fiscal, existând suspiciunea că acestea provin din activități de contrabandă”, informează IPJ Dolj.

Întreaga cantitate de țigarete, precum şi autoturismul folosit au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj pentru audieri, iar, în urma probatorului administrat, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Politica