luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antrenorii nu vor să lucreze cu Mititelu: „M-a refuzat”

Adrian Mititelu încă încearcă să găsească un antrenor dispus să stea pe banca celor de la FCU Craiova. Patronul clubului din Bănie este refuzat în continuare și deja și-a îndreptat atenția către tehnicieni din Liga 2, după ce numele grele din fotbalul românesc nu au vrut să-și încerce norocul.

Ultimul refuz primit de Adrian Mititelu a venit din partea lui Vasile Miriuță: „Momentan, nu am reușit să am nicio soluție concretă. Să sperăm că într-o săptămână va exista ceva. (n.r. Vasile Miriuță) El era singurul disponibil care m-a refuzat”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Un alt antrenor care a refuzat FCU Craiova, recent, este Walter Zenga. Adrian Mititelu crede că italianul nu a vrut în Bănie pentru că spera la o ofertă din partea lui Gigi Becali, care caută și el antrenor pentru FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„El a inventat chestii, dar eu știu de ce nu a venit. A așteptat să vadă dacă îl pune sau nu Gigi la FCSB! Pe mine asta m-a deranjat cel mai rău. Dacă găsea o minciună, ceva… Am închis discuția cu el”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Politica